ПОЧИСТВАНЕ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ: С КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ПОЧИСТИТЕ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ?

ПОЧИСТВАНЕ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ: С КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ПОЧИСТИТЕ ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ?

Поддържането на етажната собственост чиста не е малък подвиг. Пространствата са обширни, стълбите често са много и не винаги има възможност да разчитате на професионално почистване. Често етажните собствености избират алтернативно решение, като се редуват за почистването на външните части на етажната собственост.

Пространствата за почистване са тези, които се считат за общи; стълбите, подовете на входа, всички общи части на паркинга и вътрешния двор, ако има такъв. Сигурното е, че стълбите са реална задължителна константа за почти всички етажни собствености.

Най-важния въпрос: как най-добре да почистим стълбите на етажната собственост и да извършим почистването на етажната собственост по възможно най-добрия начин?

КАК ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПОЧИСТВАНЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ И ДА ПОЧИСТИТЕ СТЪЛБИТЕ НА ВАШАТА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ

Преди всичко метете енергично, като започнете от горния етаж: по този начин ще плъзнете праха до долното ниво, без да го оставяте след себе си, и можете да го съберете много по-лесно.

След това пристъпете към действителното почистване на стълби и подове. За вас стой тежко решение: моп или кърпа? Наистина зависи от личните вкусове и навици, но това, което е сигурно е, че най-добрият начин да почистите стълбите на етажната собственост е първо да почистите периметъра: първо почистете външния периметър и едва след това вътрешната част на стъпалото ще избягвайте отлагането на прах в ъглите.

КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ?

Със сигурност във вашия комплект няма да липсват удобни и практични концентрирани препарати, които не само ще намалят разходите за етажна собственост, но и са лесни за съхранение: като направите доставка, можете да избегнете бързането да купувате тежки почистващи препарати, които да носите при почистването.

Силно препоръчани за хигиената на стълби и площадкигигантските микрофибърни кърпи ще улавят мръсотия при първото минаване и благодарение на размера си ще ускорят почистването на етажната собственост.

Избягвайте особено агресивните белина и обезмаслители, защото те могат да повредят подовете в дългосрочен план (и няма да е приятно да обяснявате това на останалите съкооператори!).

Финалният щрих за брилянтните стълби е полирането, точно както баба предлага: дори нежното измиване, ако е често, може да повлияе на блясъка на пода, а малко восък ще накара стълбите да блестят, сякаш са нови.

Запомнете: за най-добри резултати използвайте кърпа от микрофибър: прекарана върху пода, тя ще има антистатичен ефект, който ще улавя прах и животински косми.

В Eudorex Cleaning ще намерите нужните продукти за почистване на етажната собственост, като то ще бъде безупречно и доказателство за злобни съседи!

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети