КАК СЕ ПРАВИ КОЛЕДНО ПОЧИСТВАНЕ: СЪВЕТИ ЗА ПЕРФЕКТЕН ДОМ

КАК СЕ ПРАВИ КОЛЕДНО ПОЧИСТВАНЕ: СЪВЕТИ ЗА ПЕРФЕКТЕН ДОМ

Светлините, украсата и всички декорации са само част от цялото приготовление за пристигането на Коледа. Със завръщането на роднините и приготвянето на вечерите и обедите със сигурност домът ви ще се превърне в ад. Именно поради тази причина е необходимо да се оборудвате навреме с препарати, гъби и кърпи, за да имате винаги чиста и лъскава къща. С продуктите на Eudorex няма за какво да се притеснявате и в тази статия ще ви помогнем да разберете как най-добре да почистите дома си по време на празниците.

ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯТЯ: КОИ ПРОДУКТИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ С ПРИБЛИЖАВАНЕТО НА КОЛЕДА

Банята е една от най-важните помещения в къщата и поддържането й чиста е от съществено значение. За почистване на банята винаги се препоръчва използването на продукти на алкохолна основа, които най-добре дезинфекцират, особено в този период. Един от най-полезните съвети особено за почистване на санитарен фаянс е да налеете малко белина и да я оставите така за няколко часа, за да можете да премахнете и най-упоритите петна. Благодарение на кърпите за почистване на баня Eudorex ще можете да спестите място и преди всичко ще имате отличен продукт, който ще ви позволи да имате идеално чиста баня по време на всички празници и след това. С кърпата за баня от полиактивни влакна с антибактериална система можете да почистите всички повърхности в банята. Благодарение на иновативната си формула, кърпата за баня гарантира максимална хигиена и перфектно полиращо действие против варовик върху хром и керамика, които винаги присъстват в банята.

ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯТЯ: ПРОДУКТИ ЗА КОТЛОНИ, ТЕНДЖЕРИ И ТИГАНИ

Що се отнася до почистването на кухнята обаче, нещата стоят малко по-различно. Предстои почистване на пода, котлоните и всички съдове, които ще се използват по време на обедите и вечерите по коледните празници. И тук Eudorex може да ви помогне с продукти, предназначени изцяло за този тип почистване. С кърпата против варовик ще имате идеалното решение за почистване на вашата кухня. С този професионален продукт можете да почистите всеки елемент от неръждаема стомана, като постигнете максимална ефективност и значителни икономии от общата цена на продуктите. Освен това, с дълготрайната гъба със сверички ще имате продукт, който гарантира максимална ефективност при упорити замърсявания, без да уврежда тигани и тенджери по никакъв начин и издържа три пъти по-дълго от обикновените гъби с влакна.

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети