TOP 31 750 мл. Преглед отблизо

TOP 31 750 мл.

Нов продукт

9 Артикула

9,80 лвс вкл. данък

Хидроалкохолен почистващ препарат със санитизиращо и полиращо действие

Разтворен почистващ препарат, идеален за поддръжка на всички водоустойчиви миещи се повърхности. Премахва остатъци от мазнини, масла и отпечатъци от пръсти. Съхне бързо и има санитизиращо действие благодарение на присъствието бензалкониев хлорид, санитизиращ агент със широк спектър на действие. Може да бъде използван върху всички лакирани и хромирани повърхности, не оставя петна и остатъци, като оставя повърхностите блестящи и лъскави. НЕ СЪДЪРЖА АЛЕРГЕНИ съгласно директива 2003/15/ЕО (VII изменение на директива 76/768/ЕО).

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

Напръскайте и разпределете върху повърхноста, след това я подсушете до пълно отстраняване с чиста кърпа или хартия за еднократна употреба.

Няма нужда от изплаква.

Отзиви

Напишете отзив

TOP 31 750 мл.

TOP 31 750 мл.

Хидроалкохолен почистващ препарат със санитизиращо и полиращо действие

Разтворен почистващ препарат, идеален за поддръжка на всички водоустойчиви миещи се повърхности. Премахва остатъци от мазнини, масла и отпечатъци от пръсти. Съхне бързо и има санитизиращо действие благодарение на присъствието бензалкониев хлорид, санитизиращ агент със широк спектър на действие. Може да бъде използван върху всички лакирани и хромирани повърхности, не оставя петна и остатъци.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: